• psn



BBQ RONDO

We kunnen u de mogelijkheid bieden om geheel in eigen stijl te gaan BBQ-en op het water. Gezellig in een rondzit op een BBQ Rondo het water op en al varend of lekker dobberend. Uiteraard buiten de drukke vaarroutes eten en bijkletsen met elkaar. Wilt u niet BBQ-en, dan is lounchen met elkaar ook iets om aan te bevelen.

Wij zijn in het bezit van 2 BBQ Rondo's. Deze boten zijn ingericht voor maximaal 10 personen, maar bij het BBQ-en adviseren wij max. 9 personen gezien de ruimte en alles wat aan catering mee moet worden genomen. De BBQ Rondo's worden aangedreven door een 5 pk 4 takt buitenboordmotor. Brandstof is bij de huurprijs inbegrepen. Hiervoor heeft u geen vaarbewijs nodig. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Wel moet er op het water altijd één persoon de BOB zijn, want ook op het water gelden strenge regels ten aanzien van het alcoholgebruik voor de schipper/bestuurder.

Bergruimte is er in ruime mate aanwezig onder de zitplaatsen. Kunt u toch niet zo erg goed tegen de felle zon op het water? Geen probleem. Beide boten zijn voorzien van een ruime parasol. De keuze is aan u of u deze al dan niet wilt gebruiken.

Bij de BBQ Rondo's kunnen verschillende BBQ pakketten worden geleverd en deze zijn helemaal aan uw wens aan te passen. Ook zijn diverse soorten frisdrank, licht alcoholische en/of wijnpakketten leverbaar. Uiteraard is een combinatie van de diverse pakketten mogelijk. Reserveren van een boot is gewenst. Huisdieren zijn niet toegestaan op de boot.


PRIJZEN BBQ RONDO
(min. 6 personen, max. 9 a 10, excl. €150,- borg en €25,- schoonmaakkosten).
Klik hier voor meer info over de BBQ arrangementen.

BBQ 'Veluwemeer' (3 uur) €30,- p.p.
BBQ 'Nautic' (3 uur) €35,- p.p
BBQ 'De Luxe' (3 uur) €45,- p.p
Extra uur €50,-

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN
- Frisdrank of een wijn & bier pakket (op nacalculatie)


Klik op de volgende onderdelen om meer te weten over wat u kunt huren bij Parasaling Nederland:


>> De ultieme luchtdoop met parasailing
>> Luxe sloepverhuur voor een betaalbare prijs
>> BBQ rondo's, gezellig varend BBQ-en op het water
>> Loungeboot verhuur